Babynestjes

Babynestjes

De babynestjes van Waggel en vriendjes worden zorgvuldig met de hand gemaakt. De stof in thema is gemaakt van 100% katoen. De andere zijde is gemaakt van een 100% katoenen wafelstof. Het babynestje kan op 30 graden gewassen worden. Het babynestje kan niet in de droger.

Veilig gebruik van een Babynestje:

Een babynestje is in principe veilig, mits je de volgende regels hanteert:

  • Alleen onder toezicht: Gebruik een babynestje alleen onder toezicht, dus als je je baby in de gaten kan houden. Door de zachte, opstaande rand kan er verstikkingsgevaar ontstaan wanneer je kleine omrolt. Blijf er dus bij.
  • Alleen voor kleine tussendoor dutjes: Gebruik een babynestjes alleen voor kleine korte slaapjes terwijl de baby in de woonkamer ligt. Voor echt langer slapen is een babynestje ongeschikt, daarvoor heeft de baby een echt bed. Gebruik een babynestje ook niet in je eigen bed, als co-sleeper, als bedverkleiner of in een kamer waar je geen toezicht hebt.
  • Alleen op een vlakke ondergrond: Gebruik een babynestje alleen op een vlakke ondergrond. Het matrasje van een babynestje is immers zacht van zichzelf. Denk hierbij aan een box, de grond van een woonkamer of een bank. Voorkom daarbij dat het babynestje eraf kan vallen.
  • Alleen om te liggen: Gebruik een babynestje alleen om je baby erin te leggen. Een babynestje is geen vervoersmiddel. Dus als je een babynestje verplaatst, doe je dat zonder dat er een baby in ligt. Je haalt de baby er eerst uit.
  • Pas op voor touwtjes: Pas op voor de touwtjes waarmee je de rand kunt aantrekken. De touwtjes moeten altijd aan de kant van de voetjes zijn. Let daarbij op dat ze buiten bereik van de baby blijven.
  • Pas op met warmte: Pas om met de warmte. Baby's kunnen namelijk hun eigen lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren. In een babynestje kunnen ze het erg warm krijgen, zonder dat zij hun warmte goed kwijt kunnen.
  • Omdraaien = stoppen! Gebruik een babynestje tot het moment waarop de baby zich kan omdraaien. Meestal is dat bij circa 6 maanden. Als de baby zich omdraait, kan het immers tegen de rand komen en neemt de kans op verstikkingsgevaar toe.


 


Weergave:


Bezig met laden...
Babynestje boerderijdieren
Babynestje boerderijdieren
(0)
Een schattig babynestje met de dieren uit het boerderijdieren thema. Het babynestje is afgewerkt met mooi bijpassend band. De afmeting is ca. 75x45 cm. Kies je eigen wafelstof.
€ 59,95
Prijs per stuk
Babynestje bosdieren uiltje turquoise sale
Korting -17%
Babynestje bosdieren uiltje turquoise sale
(0)
Een babynestje met de dieren uit het bosdieren thema. Het babynestje is afgewerkt met mooi bijpassend band. Het turquoise uiltje gaat uit het assortiment. De afmeting is ca. 75x45 cm
€ 59,95 € 49,95
Prijs per stuk
Babynestje bosdieren
Babynestje bosdieren
(0)
Een schattig babynestje met de dieren uit het bosdieren thema en een zachtgroen uiltje. Het babynestje is afgewerkt met mooi bijpassend band. De afmeting is ca. 75x45 cm.
€ 59,95
Prijs per stuk
Babynestje busjes en kevers mint sale
Korting -17%
Babynestje busjes en kevers mint sale
(0)
Een stoer babynestje met de bekende busjes en kevers. Het betreft de mint kleurige stof met de busjes en kevers en een wafelstof naar keuze. De afmeting is ca. 75x40 cm.
€ 59,95 € 49,95
Prijs per stuk
Babynestje safari
Babynestje safari
(0)
Een schattig babynestje met de dieren uit het safari thema. Het babynestje is afgewerkt met mooi bijpassend band. De afmeting is ca. 75x40 cm. Kies uit een van de mooie kleuren wafelstoffen.
€ 59,95
Prijs per stuk


| Meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op