" />

Behang onderwaterwereld

4 Beoordelingen
Vul de exacte maten in van de breedte en hoogte inclusief plint (wij berekenen zelf ca. 5 cm extra voor eventueel verval):
cm
cm
Totaalprijs:
34,95 incl. btw
31,46
Prijs per m2
Standaard levertijd ca. 5 werkdagen (na het bevestigen van de controle mail)
Productvarianten: Behang onderwaterwereld
Behang onderwaterwereld
Behang sample onderwaterwereld
Heb je een vraag over dit product?

Stuur mij een bericht voor een snel antwoord

Neem contact op

Productomschrijving

Het behang wordt passend op de maat van de muur ontworpen zodat je altijd het mooiste resultaat hebt. Zo komt alles mooi tot zijn recht en heb je nooit geen afgesneden dieren/figuren. Zelfs niet bij schuine wanden of afwijkende maten.

Zorg ervoor dat je de exacte maten in meters doorgeeft (inclusief plint hoogte, zodat hier, indien nodig, rekening mee kan worden gehouden in het ontwerp). Er wordt door ons 5 cm extra rondom berekend voor eventueel verval. De prijs van het behang is per m2. De banen zijn 53 cm of 70 cm breed met de gewenste hoogte. Bij de laatste baan zal in de meest gevallen sprake zijn van witruimte. Deze witruimte kun je wegsnijden om de baan passend te maken. De banen worden genummerd geleverd (part 1, part 2 enz.). De nummering is van links naar rechts. 

Na je bestelling ontvang je eerst een digitaal voorbeeld ter controle en goedkeuring samen met een behang instructie. Let op: deze kan in je spambox terecht komen. Heb je afwijkende maten? Geef dit dan door bij je bestelling en stuur een email met foto/schets ovv je ordernummer. Vermeld hierin alle maten en je specifieke wensen.

Het behang wordt na goedkeuring van de controle mail met ca. 5 werkdagen verstuurd. Zorg ervoor dat je het behang na binnenkomst zo snel mogelijk controleert op eventuele oneffenheden zodat dit, indien nodig, hersteld kan worden. 
Laat het behang niet te lang in de doos zitten alvorens te gaan behangen (enkele weken kan geen kwaad maar zeker geen maanden ivm bijv. een verhuizing). 

Het vliesbehang heeft een acryl toplaag en een non woven rug. De uitstraling van het behang is mat met een vlakke structuur. Bij vliesbehang smeer je de muren in met lijm ipv de banen. Ideaal dus!

Wil je eerst het behang voelen, ruiken en goed bekijken? Bestel dan een sample. 

Let op: behangen gebeurt op eigen risico. 

Verwerkingsvoorschrift behang:
 
Vliesbehang: Bij het gebruik van de juiste lijm is het vliesbehang zelfs na jaren gemakkelijk te verwijderen.
Vliesbehang is alleen geschikt voor gladde muren. Is de muur niet glad? Zorg dan ervoor dat deze eerst glad geschuurd is.
Voordat je gaat behangen met behanglijm, is het volgende handig om te weten:

  • Zorg dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij en daarnaast stevig en voldoende vast is
  • Verwijder ook oude behangresten
  • het vliesbehang kan licht doorschijnen. Heb je een donkere ondergrond? Verwijder dan eerst de ondergrond of maak deze zo egaal en licht mogelijk voor het mooiste resultaat
  • Behandel sterk zuigende ondergronden eerst voor met behanglijmprimer
  • Zorg voor voldoende lijm op de ondergrond
  • Druk de naden goed aan
Verwijder overtollige lijmresten direct met schoon water en droog het oppervlak daarna.
 
 1. Maak het plaksel aan volgens de gebruiksaanwijzing of gebruik kant en klare behanglijm. Wij adviseren Perfax Roll on behanglijm. Perfax Roll on is speciaal voor vliesbehang. Het is na mengen klaar in 3 à 5 minuten en je kunt het direct op de muur aanbrengen. Het voordeel is dat het niet spat bij het aanbrengen en je het gemakkelijk kunt uitrollen met een vachtroller. Daarnaast hecht Roll on meteen goed aan en is het vliesbehang droog verwijderbaar. Een pak Parfax Roll on is voldoende voor 20 a 22 m2 en deze kun je als extra optie bij bestellen. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het gebruiken van de juiste lijm. Doe je dit niet dan kan het zijn dan kleuren doorlopen en naden niet goed aansluiten en dat zou zonde zijn van het mooie behang.

 2. Trek een loodlijn van boven naar beneden op de muur. Gebruik hiervoor een waterpas of een schietlood. 

3. Breng vervolgens de lijm met een roller die hiervoor geschikt is aan op de muur. 

4. Breng het behang in de nog vochtige lijm direct op de muur aan. Vliesbehang kan ook direct vanaf de rol worden aangebracht. Druk het behang aan en strijk het glad met een behangspatel, borstel of doek.  

5. Snijd langs het plafond en de plint het behang op maat met behulp van een liniaal en breekmes.

Succes! Stuur je een leuke foto van het eindresultaat? 

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 4

Review toevoegen

Wat een fantastisch behang! Super zachte kleurtjes en een duidelijke print! Super voor op onze babykamer!

Michelle - 26-02-2024 07:15

Prachtig behang! Heel mooie kwaliteit.
Ons zoontje is helemaal gek van zijn onderwater-kamertje!

Lynn - 25-09-2023 16:52

Wat een prachtig behang! Het is van zeer goede kwaliteit, mooi stevig met weinig kans op scheuren. Bij eventuele vouwen strijk je het makkelijk glad en de print is super scherp.

Omdat het op maat wordt gemaakt fleurt het je kamer precies zo op zonder dat het te druk gaat lijken. De kleurtjes ogen zacht en lief.

Bij ons ging er iets mis met de bestelling, we kregen 2 banen van ons bestelde behang en de rest was iets anders. Dit werd ongelooflijk snel en klantvriendelijk opgepakt door Waggel en Vriendjes! Binnen een week had ik het juiste behang en konden we verder.

Ik raad Waggel en Vriendjes zeker aan! Als ik weer behang voor mijn kindje moet hebben kijk ik eerst hier!

Mariella - 24-08-2022 07:24

Fantastisch behang!

Peter - 18-05-2020 12:31

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@waggelenvriendjes.nl Instagram icon waggelvriendjes

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Behang onderwaterwereld
Laat een review achter
Versturen