Retourneren en annuleren

Annuleren:

Na het plaatsen van je bestelling gaat je order meteen het productieproces in. Hierdoor is annuleren niet meer mogelijk. Het productieproces van behang start na goedkeuring van het digitale voorbeeld en controlemail. Als je eenmaal je goedkeuring hebt gegeven kun je geen aanpassingen meer doen. Het kan zijn dat de bevestigingsmail van het behang in je spambox terecht is gekomen. 

Controleren:

We vragen om het bestelde product na binnenkomst zo snel mogelijk te controleren of het compleet is en op eventuele beschadigingen of snij/drukfouten en dit te melden per email binnen 14 dagen. Binnen gekomen klachten hierover na 14 dagen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

Retourneren:

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je hebt na aanmelding van je retournering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Mits de hele order retour wordt gezonden krijg je het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

De kosten voor het retour sturen van de product(en) naar Waggel en vriendjes zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om het product met een track en trace code retour te sturen. Doe je dit niet en raakt het pakket tijdens de verzending onverhoopt kwijt, kunnen we je retour zending niet restitueren.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Waggel en vriendjes geretourneerd worden.

Retour aanmelden:

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@waggelenvriendjes.nl Per email ontvang je van ons een herroepingsformulier, deze dien je helemaal in te vullen en aan je retourzending toe te voegen. Je mag het formulier ook per email naar Waggel en vriendjes sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en binnen de retour termijn retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren:

Muurstickers en behangranden mogen alleen ongebruikt retour. Vloermatten (deze worden extern op bestelling gedrukt), naamletters en alle producten die op maat en/of naar wens en/of instructie zijn aangepast of gemaakt mogen niet geretourneerd worden. Bijvoorbeeld behang dit wordt op de maat van de muur ontworpen en daarna op bestelling gedrukt. Gedrukte producten met naam en geboortegevens zoals de canvassen, geboortekussens en borden. Handgemaakte producten zoals babynestjes, opbergmandjes, aankleedkussenhoezen en dekens. Deze worden op bestelling (met wafelstof naar keuze) op bestelling door het naaiatelier gemaakt. 

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over het product wat Waggel en vriendjes heeft geleverd kijken we samen naar een passende oplossing.

Stuur het artikel in perfecte conditie weer terug incl. zover mogelijk de originele verpakking onder vermelding van het ordernummer. Pak de producten met zorg in, beschadigde producten kunnen wij helaas niet vergoeden.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via info@waggelenvriendjes.nl graag voorzien van foto.

Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

Ruilingen & Retouren kunnen verzonden worden naar:

Waggel en vriendjes
Tuinlaan 227
7623 PE Borne