Bestel en leverinformatie

Betaling:

Voor de meeste producten  van Waggel en vriendjes geldt een levertijd van 5 a 12 werkdagen. Dit staat altijd bij het product vermeld. Het totale bedrag kan betaald worden per IDEAL, Mister Cash, Sofort Banking of via Pay Pal (3% extra kosten). Vooraf overmaken is ook mogelijk. 
De producten kunnen thuis worden bezorgd (brievenbuspost 3,95 en pakketpost met een tarief van 5,95 in Nederland en 9,95 in Belgie) of in Borne op afspraak afgehaald worden. Tijdens je bestelling kun je dit aangeven, zodat er geen verzendkosten worden gerekend. Bij ophalen graag met gepast geld betalen. 

Verzendkosten:

Nederland:


Ik bereken een tarief van 3,95 voor brievenbuspost en 5,95 voor pakketpost. Alle producten worden met track en trace, via DHL of PostNL, verstuurd om vermissingen tegen te gaan. Boven de 75 euro (in Nederland) worden geen verzendkosten gerekend. In Belgie worden er boven de 125,- geen verzendkosten gerekend.

Belgie en Duitsland:

Ik verzend alle producten naar Belgie en Duitsland in een standaard pakket met een tarief van 9,95 met track en trace om vermissingen tegen te gaan. Verzending naar Belgie en Duitsland is boven de 125,- gratis.

 

Retourneren Waggel en vriendjes producten:

Ben je onverhoopt niet tevreden met je product van Waggel en vriendjes? Dan mag je binnen 14 dagen de koop ontbinden. De 14 dagen retourrecht starten op de dag dat je je product hebt ontvangen. Na ontbinding dien je binnen 14 dagen te retourneren.  Je dient vooraf per email melding te maken van het product wat geretourneerd moet worden (opgaaf van reden is niet nodig). Hierop zul je een formulier van herroeping ontvangen. Als dit formulier volledig ingevuld terug is gemaild naar Waggel en vriendjes mag je het product retour sturen in originele staat.
Let op: verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.  Binnen 14 dagen na ontbinding wordt het bedrag terug gestort op je rekening. 

Uitzondering retourneren:

Afgeprijsde producten:

Afgeprijsde producten mogen niet geruild of geretourneerd worden.

Producten op maat:

Alle producten die op maat en/of naar wens en/of instructie zijn aangepast of gemaakt mogen niet geretourneerd worden. Bijvoorbeeld behang (dit wordt op de maat van jullie muur ontworpen), gedrukte producten met naam en geboortegevens zoals de canvassen en geboortekussens, handgemaakte producten zoals babynestjes en dekens waarvan de kleuren en figuren aangepast zijn naar wens. Zie ook de algemene voorwaarden.
Van te voren worden al je wensen uitvoerig besproken en krijg je in veel gevallen eerst een digitaal voorbeeld per mail toegestuurd zodat alle gegevens nogmaals nagekeken kunnen worden alvorens een product gedrukt wordt. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over het product wat Waggel en vriendjes heeft geleverd kijken we samen naar een passende oplossing.

Veel shop plezier op Waggel en vriendjes.


Laura| Meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op