Bestel en leverinformatie

Betaling:

Voor de meeste producten van Waggel en vriendjes geldt een levertijd van ca. 5 a 10 werkdagen. Dit staat altijd bij het product vermeld. Het totale bedrag dient vooraf betaald te worden per IDEAL, IDEAL QR, Bancontact of via Pay Pal (+3%). 


De producten worden thuis bezorgd per brievenbuspost 4,95 en pakketpost met een tarief van 6,95 in Nederland en 8,95 in Belgie. Producten ophalen is helaas niet mogelijk. Wij hebben alleen een webshop en zijn geen fysieke winkel. 

Verzendkosten:

Nederland:


Wij hanteren een tarief van 4,95 voor brievenbuspost en 6,95 voor pakketpost. Alle producten worden met track en trace, om vermissingen tegen te gaan, via DHL, PostNL, Packs of ONB (eigen transport service leverancier) verstuurd. Boven de 150 euro in Nederland worden geen verzendkosten berekend. In Belgie worden er boven de 200 euro geen verzendkosten berekend.

Belgie en Duitsland:

Wij verzenden alle producten naar Belgie en Duitsland in een standaard pakket met een tarief van 8,95 met track en trace om vermissingen tegen te gaan. Verzending naar Belgie en Duitsland is boven de 200 euro gratis.


Heb je een vraag? Stel hem gerust!
Veel shop plezier op Waggel en vriendjes.


Laura