Bestel en leverinformatie

Betaling:

Voor de meeste producten van Waggel en vriendjes geldt een levertijd van ca. 5 a 12 werkdagen. Dit staat altijd bij het product vermeld. Het totale bedrag dient vooraf betaald te worden per IDEAL, Mister Cash, Sofort Banking of via Pay Pal (3% extra kosten). Vooraf overmaken is ook mogelijk. 
De producten kunnen thuis worden bezorgd (brievenbuspost 4,95 en pakketpost met een tarief van 6,95 in Nederland en 11,95 in Belgie) of in Borne (Overijssel) op afspraak afgehaald worden. Tijdens je bestelling kun je dit aangeven, zodat er geen verzendkosten worden gerekend. Bij ophalen stuur ik een betaallink, deze dient overgemaakt te worden voor het ophalen van je bestelling. 

Verzendkosten:

Nederland:


Ik bereken een tarief van 4,95 voor brievenbuspost en 6,95 voor pakketpost. Alle producten worden met track en trace, via DHL of PostNL, verstuurd om vermissingen tegen te gaan. Boven de 100 euro (in Nederland) worden geen verzendkosten gerekend. In Belgie worden er boven de 150,- geen verzendkosten gerekend.

Belgie en Duitsland:

Ik verzend alle producten naar Belgie en Duitsland in een standaard pakket met een tarief van 11,95 met track en trace om vermissingen tegen te gaan. Verzending naar Belgie en Duitsland is boven de 150,- gratis.


Veel shop plezier op Waggel en vriendjes.


Laura| Meer