Bestel en leverinformatie

Betaling:

Voor de meeste producten  van Waggel en vriendjes geldt een levertijd van 5 a 12 werkdagen. Dit staat altijd bij het product vermeld. Het totale bedrag kan betaald worden per IDEAL, Mister Cash, Sofort Banking of via Pay Pal (3% extra kosten). Vooraf overmaken is ook mogelijk. 
De producten kunnen thuis worden bezorgd (brievenbuspost 3,95 en pakketpost met een tarief van 5,95 in Nederland en 9,95 in Belgie) of in Borne op afspraak afgehaald worden. Tijdens je bestelling kun je dit aangeven, zodat er geen verzendkosten worden gerekend. Bij ophalen graag met gepast geld betalen. 

Verzendkosten:

Nederland:


Ik bereken een tarief van 3,95 voor brievenbuspost en 5,95 voor pakketpost. Alle producten worden met track en trace, via DHL of PostNL, verstuurd om vermissingen tegen te gaan. Boven de 75 euro (in Nederland) worden geen verzendkosten gerekend. In Belgie worden er boven de 125,- geen verzendkosten gerekend.

Belgie en Duitsland:

Ik verzend alle producten naar Belgie en Duitsland in een standaard pakket met een tarief van 9,95 met track en trace om vermissingen tegen te gaan. Verzending naar Belgie en Duitsland is boven de 125,- gratis.


Veel shop plezier op Waggel en vriendjes.


Laura| Meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op