Behangrand bosdieren

1 Beoordelingen
39,95
Prijs per stuk
Standaard levertijd Ca. 5 werkdagen
Heb je een vraag over dit product?

Stuur mij een bericht voor een snel antwoord

Neem contact op

Productomschrijving

Bijpassend bij de diverse thema's heb ik leuke behangranden ontworpen. De behangranden zijn 16 cm hoog met een lengte van 3, 4 of 5 meter en zijn eenvoudig op maat te knippen of snijden of knippen.Wil je op een snelle en eenvoudige manier de baby of kinderkamer pimpen dan zijn deze stickers ideaal.

De stickerrand is gemaakt van zelfklevend polyester (125 gr per m2) met een matte uitstraling. De stickerrand is gemakkelijk bubbelvrij te plakken, herpositioneerbaar (de eerste paar dagen) scheurvast en zelfs waterbestendig. De acryl lijmlaag is niet hard-hechtend waardoor onderliggende verflagen of behang niet aangetast worden. Bij verwijdering laat deze sticker dan ook geen lijmresten achter.


Let op: het aanbrengen van de stickerranden is op eigen risico en mogen niet geruild of geretourneerd worden. De stickerrranden zijn alleen geschikt voor gladde egale muren (dus zonder structuur). Is de verf van de muur behandeld met een coating? Dan kleeft de stickerrand niet voldoende en kan deze loskomen. Is de muur pas geverfd? Laat deze dan eerst minstens 3 a 4 weken uitharden alvorens de stickerrand te plakken. 
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 1

Review toevoegen

Het is echt supermooi precies zoals op jullie site Alleen de rand bleef niet op onze muur vast zitten dus heeft mijn man een dun plaatje tegen de muur gemaakt en het daar opgeplakt dus is het opgelost muur moet echt helemaal glad zijn anders plakt het niet goed

Claudia - 17-03-2023 07:19

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@waggelenvriendjes.nl Instagram icon waggelvriendjes

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Behangrand bosdieren
Laat een review achter
Versturen