Geboorteschilderij jungle

Prachtig geboorteschilderij in 40x40x2 cm met de dieren uit jungle thema. Op het canvasdoek staat de naam, de geboortedatum, geboortedag de lengte en het gewicht van het kindje.

1 Beoordelingen
34,95
Prijs per stuk
Standaard levertijd ca. 2 a 3 werkdagen
remove add
Geboorteschilderij jungle

Productomschrijving

De unieke geboorteschilderijen van Waggel en vriendjes sluiten perfect aan bij het jungle thema. De schilderijen hebben een afmeting van 40x40 cm met een dikte van 2 cm. Naast de naam (voornaam/achternaam of wat wensbaar is) staat de geboortedatum en dag vermeld en natuurlijk ook de lengte en gewicht van de baby.
De geboorteschilderijen worden gedrukt op polykatoen canvas van een hoge kwaliteit en zijn strak opgespannen op duurzaam PEFC-goedgekeurd hout. Bij je bestelling ontvang je een gratis onzichtbaar ophangsysteem. Deze bevestig je zelf aan de achterkant van het schilderij.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen
Inge van der Werf 10-09-2022 23:01 Dit is wel zo leuk. Heb hier thuis een kamertje voor mijn kleinzoon en heb diverse spullen besteld in het jungle thema. Staat heel erg leuk. Maar dit is echt wel het allerleukste. Zo persoonlijk. Hangt heel mooi boven zijn bedje. En Laura bedankt voor de service.

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Geboorteschilderij jungle
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heb je een vraag over dit product? Stuur mij een bericht voor een snel antwoord
info@waggelenvriendjes.nl Instagram