Behang safari bergen

Safari behang baby en kinderkamer Safari behang baby en kinderkamer safari jungle baby en kinderkamer behang Safari behang baby en kinderkamer Safari jungle behang baby en kinderkamer Safari jungle behang baby en kinderkamer Safari behang baby en kinderkamer
Safari behang baby en kinderkamer Safari behang baby en kinderkamer safari jungle baby en kinderkamer behang Safari behang baby en kinderkamer Safari jungle behang baby en kinderkamer Safari jungle behang baby en kinderkamer Safari behang baby en kinderkamer
Behang safari bergen
2 Reviews | Review toevoegen
Hoe prachtig en uniek is dit safari behang? De dieren hebben een groot formaat en worden passend op de muur ontworpen. Voor de bergen is ruimte gelaten om een ledikant of bed te plaatsen (mits de muur

Standaard levertijd

Ca. 5 werkdagen (na goedkeuring digitaal voorbeeld)

€ 34,95
Prijs per m2
Variatie: Behang safari bergen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Stuur mij een bericht voor een snel antwoord

Hoe prachtig is dit unieke safari behang? De dieren hebben een groot formaat. Het behang wordt passend op de muur ontworpen. Voor de bergen is ruimte gelaten om een ledikant of bed te plaasten (mits de muur hoog genoeg is). Je kunt bij je bestelling doorgeven wat de maat van het ledikant/bed is zodat ik (indien mogelijk) hier rekening mee kan houden.

Het vliesbehang heeft een acryl toplaag en een non woven rug. De uitstraling van het behang is mat met een vlakke structuur. Bij vliesbehang smeer je de muren in met lijm ipv de banen. Ideaal dus!

Het ontwerp wordt passend op jullie muur gemaakt. Zorg ervoor dat je de exacte maten doorgeeft. De prijs van het behang is per halve m2. Er wordt automatisch 5 cm extra berekend voor eventueel verval. De banen zijn 53 cm of 70 cm breed met de gewenste hoogte. Bij de laatste baan zal in de meest gevallen sprake zijn van wat meer witruimte. Deze kun je wegsnijden om de baan passend te maken.

Verwerkingsvoorschrift behang:
 
Vliesbehang: Bij het gebruik van de juiste lijm is het vliesbehang zelfs na jaren gemakkelijk te verwijderen.
Vliesbehang is alleen geschikt voor gladde muren. Is de muur niet glad? Zorg dan ervoor dat deze eerst glad geschuurd is.
Voordat je gaat behangen met Behanglijm, is het volgende handig om te weten:
  • Zorg dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij en daarnaast stevig en voldoende vast is
  • Verwijder ook oude behangresten
  • Behandel sterk zuigende ondergronden eerst voor met Behanglijmprimer
  • Zorg voor voldoende lijm op de ondergrond
  • Druk de naden goed aan
Verwijder overtollige lijmresten direct met schoon water en droog het oppervlak daarna.
 
 1. Maak het plaksel aan volgens de gebruiksaanwijzing of gebruik kant en klare behanglijm. Wij adviseren Perfax Roll on behanglijm. Perfax Roll on is speciaal voor vliesbehang. Het is na mengen klaar in 3 à 5 minuten en je kunt het direct op de muur aanbrengen. Het voordeel is dat het niet spat bij het aanbrengen en je het gemakkelijk kunt uitrollen met een vachtroller. Daarnaast hecht Roll on meteen goed aan en is het vliesbehang droog verwijderbaar. Een pak Parfax Roll on is voldoende voor 20 a 22 m2.


 2. Trek een loodlijn van boven naar beneden op de muur. Gebruik hiervoor een waterpas of een schietlood.

3. Breng vervolgens de lijm met een roller aan op de muur.

4. Breng het behang in de nog vochtige lijm direct op de muur aan. Vliesbehang kan ook direct vanaf de rol worden aangebracht. Druk het behang aan en strijk het glad met een behangspatel, borstel of doek. 

5. Snijd langs het plafond en de plint het behang op maat met behulp van een liniaal en breekmes.


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Fam. de Boer - 12-07-2020 10:20

Wow! Wat een te gek behang is dit. Het behang is zeer eenvoudig te behangen door de genummerde behangrollen. Echt een aanrader! We hebben. van te voren uitvoerig contact gehad met Laura voor de juiste maten en we kregen elke keer snel en netjes antwoord. Ook fijn dat je eerst ter controle een digitaal voorbeeld per mail krijgt. Kortom we zijn erg tevreden en komen zeker vaker terug.

Marlinde Steen - 04-06-2020 09:18

Wat een gaaf behang! Meteen verliefd toen ik het ontwerp zag. Het staat super gaaf op de kamer van onze zoon. Vriendelijke service en snel in huis. Perfect!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.